Otomatik Vites Direksiyon Dersi

0212 217 29 11

0532 512 17 72

Whatsapp Mesaj

Uzman Eğitmenler Sürücü Kursu güvencesiyle Otomatik Vites Özel Direksiyon Dersi.
30 Yıldır Hizmetinizdeyiz.

Otomatik Vites Aracın Pratik Kullanma Yöntemleri

Güvenli bir sürüş için, otomatik vites sistemi en iyi donanımlarla desteklenmiş olsa bile, otomatik bir araba kullanırken tüm sürücüler için geçerli olan, ileri seviyede bir gözlem, iyi algılama, öngörme, karar verme ve aracı yönlendirme gibi doğal sürücülük hareketlerini kusursuzca yerine getirme, durmak yada yavaşlamak için frene ve hızlandırmak içinde gaza orantılı bir şekilde basmak olacaktır. Keyifli bir sürüş için, ister Otomatik vitesli bir araç, ister manüel vitesli bir araç tercih edin, araç özellikleri içerisinde öncelik, güvenlik donanımları, ergonomi, araçtaki güç, performans ve ekonomiklik olarak belirlenmesi sizin için en iyi tercih olacaktır. Otomatik vitesli bir araçta öncelikle öğrenmeniz gereken konular, tehlike durumunda frenleme ile orantılı bir şekilde hızlandırmayı kullanarak tatbik etmeniz, hızınızı önceden ayarlama alışkanlığını geliştirmenizdir. Kullanımı gayet kolay ve basittir.

Gaz ve freni tanıyın

Gaz ve fren pedallarını tanıyın. Otomatik vites arabalarda sadece iki pedal vardır. Sağ taraftaki gaz, sol tarafta olan da frendir.

UYARI: Gaz ve fren pedallarını sadece sağ ayağınızla kullanın. Sol ayağınızı hiçbir zaman kullanmayın. (istisnai durumlar haricinde, örn: dar bir alanda paralel park v.b gibi durumlarda iki ayak kullanılabilir)

Vitesi tanıyın

Vitesteki harflerin anlamlarını öğrenin. Araba modeline göre tam otomatik viteste P, R, N ve D harflerinin dışında 1, 2 ve 3 rakamları da olabilir.

P araba park halindeyken,
D ileri gitmek için,
R de geri gitmek için kullanılır.

N boş vites, 1, 2 ve 3 de sabit viteslerdir. Yarı otomatik vitesler hemen hemen her marka için Tiptronik, Multimode,Steptronic gibi farklı isimlere sahiptir. Bu vites tiplerinde, vites artırıp düşürmek için + ve – olmak üzere, iki konum daha bulunur.

Aracı çalıştırın

Vites P’de iken aracı çalıştırın. Kimi araç frene basmadan önce çalışmaya başlamaz. Bu gibi durumlarda frene basın ve arabayı öyle çalıştırın.

İleri gidin

İleri gitmek için vitesi D konumuna getirin. Ayağınızı frenden kaldırın ve yavaşça gaza basın. Hızlanmak istediğinizde gaza daha fazla basın.

UYARI: D (ileri) ya da R (geri) hareket konumu seçilmeden önce, tehlikelere karşı araç çevresi önemle kontrol edilmelidir.

İPUCU: Araç sollama gibi durumlarda daha kısa sürede hızlanma ihtiyacı duyarsanız, gaza sonuna kadar basın.

Araç, vitesi düşürüp daha hızlı ivmelenecektir.

Sabit vites ile gidin

Hızlanmanıza rağmen vitesin yükselmesini istemediğiniz durumlarda hızınıza göre; vitesi D (drive) nin alt kademesi olan vitesi 1, 2 veya 3 konumuna getirin. Bu konumdayken vites daima sabit kalır. Mesela dik bir yokuşu inerken ya da çıkarken, düşük bir viteste gitmeniz gerektiğinde bu konumları kullanabilirsiniz. Yarı otomatik viteslerde ise vitesi manüel konuma getirerek, sabit viteste gidebilirsiniz.

Geri gidin

Araba durur konumda iken, frene basıp vitesi R konumuna getirin. Ayağınızı frenden çekip yavaşça gaza basarak, geri geri gidebilirsiniz.

Aracı durdurun

Frene hafifçe basarak aracı durdurun. Araç tam olarak durduktan sonra, vitesi Nkonumuna getirin. Uzun süreli duracaksanız, vitesi P konumuna getirin. Bazı arabalar vitesi P‘ye getirmeden kontağı kapatmanıza izin vermez.

1. Aracınızı P’den D konumuna aldığınızda muhakkak vitesin oturmasını bekleyin ve öyle harekete geçin.

2. Dik yokuş inişlerinde 3-2-1 konumlarını aracın sürhatine uygun olarak kullanabilirsiniz, bu sayede manuel vitesli araçlardakine benzer bir motor freni şansınız olur.

3. Özellikle şehir içi kullanımlarda rampa çıkarken sport tuşu (vites kolunun üzerinde bulunan düğme devredeyken konsolda sarı renk “s” amblemi çıkar) çok işlevsel bir konumdur. Biraz açmak gerekirse örneğin rampa yukarı kalktınız, öndeki araç birkaç saniye sonra 1 den 2 ye atarken yavaşladı sizde gayri ihtiyarı ayağınızı hafif gazdan çektiniz aracınız direk 2 ye geçer ve öndeki araç tekrar ivmelendiginde sizinki zorlanır çünkü devri çok düşük tür tekrar vites kuçültmesi için ya tam gaz yapmak gerekir yada manuel olarak vitesi 1’e almak gerekir işte sport tuşu burada devreye girer tuşa basıp az gaza dokunduğunuzda aracınız hemen tepki verip vites küçültür.

4. Sport tuşu sadece spor kullanım için değil güvenli kullanım içinde kullanılabilir, örneğin rampa inişinde düğmeye bastığınızda araç bir vites ufaltır ve bir miktar motor kompresyonu sağlanmıs olur.

5. Ayda bir kez motor yağ çubuğunun kenarında bulunan şanzuman yağı kontrol çubuğundan şanzumanın yağ seviyesini kontrol edin (sıcak veya soğuk şanzuman için iki farklı kontrol çizgisi vardır çubukta)

6. Her 60.000 km de bir şanzuman yağınızı ATF (otomatik şanzuman yağı) ile değiştirmeyi ihmal etmeyin insan için kan ne kadar önemli ise otomatik şanzuman içinde yağ aynı şeydir.

7. Aracınızı P’den R konumuna aldığınızda muhakkak vitesin oturmasını bekleyin ve öyle harekete geçin

8. Aracınızı tamamen durdurmadan P konumuna almayınız.

9. Aracınızı yokuş bir yere park ettiğinizde sadece vitesi P konumuna almayın ilave olarak el freninizide çekin çünkü araç P konumunda hareket etmemesini sağlayan ufacık bir metal tırnaktır ve zamanla aşırı yüklenmeden dolayı zedelenip arıza çıkartabilir.

10. Aracınızın viteslerini rahat değiştirebilmesi için vites degişimi istediginizde ayagınızı hafif gazdan cekerek şanzumana yardımcı olmanız uzun ömrü acısından çok faydalı bir harekettir.

11. Vites kolunun yan kısmında bulunan ve üzerinde kar tanesi işreti olan düğme ise kar modudur. Kaygan zeminde patinaja düşmeden aracı kaldırmaya yardımcı olabilmesi acısından konulmuş bir fonksiyondur, bu düğmeye bastığınızda aracınız 3. viteste kalkış yapar hızınız 70 km/h ye çıktığında otomatik olarak devreden çıkar.

12. Ani ve dip gaz kalkışlar yapmak otomatik şanzumanı en yoran ve arıza açmasına sebep verebilecek harekettir, özellikle 5 yaşın üstündeki araçlarda bir kaç kez bu hareketi yapmak neredeyse keçe patlamasını kaçınılmaz hale getirir ve tamiri de masraflıdır.

13. Yaygın kanının aksine otomatik şanzumanlar en az manuel şanzumanlar kadar belki daha da sağlamdır, genellikle özellikle eski modellerde kullanım yanlışlıklarından ve bakımsızlıktan arıza vermektedirler ve bu durumda da aracınızı kesinlikle bu işin ehli tek işi otomatik şanzuman olan ve referansları kuvvetli bir ustanın ellerine emanet ediniz, çoğu kişi onarımını yapabileceğini söyler ama gerçekten bu işi yapabilecek insan sayısı gerçekten çok sınırlıdır.

OTOMATİK VİTES DİREKSİYON DERSİ

Eğitimlerimize katılan sürücülerin direksiyon dersi boyunca ve direksiyon eğitimi sonunda kazanacakları ;
Aracını tanır ve sürmeye başlamadan önce yapılması gereken hazırlıkları bilir ve uygular.
Aracını sürebilmek için gerekli bilgi,beceri ve sürebilme alışkanlığını kazanır.
Aracını sürerken trafik kurallarına uyar.
Trafik işaret,levha ve işaretlerine uyarak trafik güvenliğinin sağlanmasına yardımcı olmak.
Değişik hava ve yol durumuna göre araç sürmeyi bilir.Can ve mal güvenliğini korur.
Ekonomik araç sürmeyi bilir ve önemini kavrar.
Aracında aynaları kullanmayı öğrenir.Bunu değişik yol şartlarında uygular.
Aracını sürebilmek için gerekli bilgi ve becerileri uygular.
Araç sürebilme alışkanlığını kazanır.
Aracıyla geri gitme,yokuşta kalkma,park etme gibi uygulamaları yapabilir.
Kavşaklardaki kuralları öğrenir
Geçiş hakkının kimde olduğu kuralını uygulayarak öğrenir.
Trafik kurallarınına göre sinyallerin ve dörtlü sinyallerin kullanılmasını öğrenir.
Aracındaki ışıklı cihazların kullanımını öğrenir.
Farların ne zam kullanılacağınıve ayarını öğrenir.
Trafik kurallarına göre şerit değiştirmeyi öğrenir.
Trafik kurallarına uygun şekilde dönel kavşakta araç kullanmayı öğrenir.
Yoğun trarfiğe girdiğinde ve virajlarda nasıl davranacağını öğrenir.
Trafik işaret ve polisleri ile karşılaştığında nasıl davranacağını öğrenir.
Araç geçme usullerini öğrenir bir araç geçerken kendinin nasıl davranacağını öğrenir.
Geçiş önceliğine sahip bir araçla karşılaşıldığında nasıl davranılacağını öğrenir.
Konvoy halinde,dağlık bölgelerde ,şehirler arası yollarda gidişin yer ve yöntemlerini uygulamayı öğrenir.
Otoyollarda araç kullanma kurallarını öğrenir.
Trafik kurallarına uygun şekilde gece ve gündüz araç kullanmayı öğrenir.
Trafik kurallarına uygun şekilde karlı havalarda araç kullanmayı öğrenir.(hava şartları uygun ise)
Aracın frenleme çeşitlerini ve uygulamalarını öğrenir.
Otomatik şanzımanlı araçlarda en iyi performansı elde etmek için dikkat edilmesi gerekenler;
Araç hareket halindeyken P konumuna alınmamalı. Aksi takdirde ciddi hasarlar ortaya çıkabilir.
Geri vites (R) konumuna geçmeden önce aracın tamamen durması beklenmeli.
Yokuş aşağı inişlerde araç kesinlikle boşa yani N konumuna alınmamalı.
Otomatik şanzımalı araçlarda, motor çalışmadığında kesinlikle vurdurmak olarak bilinen uygulama yapılmamalı.
Otomatik şanzıman yağ değişimi zamanlarına mutlaka uyulmalı. Aksi taktirde yağ bozulur ve bozulan yağ şanzımanın performansında düşüşe ve arızalara neden olur. L konumundaki sürüşlerde 50 Km’nin üstündeki hızlara çıkılmamalı

Otomatik Vİtes aracı pratik kullanma yöntemleri ;

1. Aracınınızı P’den D konumuna aldıgınızda muhakkak vitesin oturmasını bekleyin ve öyle harekete geçin

2. Dik yokuş inişlerinde 3-2-1 konumlarını aracın süratine uygun olarak kullanabilirsiniz, bu sayede manuel vitesli araçlardakine benzer bir motor freni sansınız olur.

3. Özellikle sehir içi kullanımlarda rampa çıkarken sport tusu (vites kolunun uzerinde bulunan düğme devredeyken konsolda sarı renk “s” amblemi çıkar) çok işlevsel bir konumdur. Biraz açmak gerekirse örneğin rampa yukarı kalktınız ondeki arac bi kac saniye sonra 1 den 2 ye atarken yavaşladı sizde gayri htiyarı ayagınızı hafif gazdan cektiniz aracınız direk 2 ye gecer ve ondeki arac tekrar ivlendiginde sizinki zorlanır cunku devri cok dusuktur tekrar vites kucultmesi içi ya tam gaz yapmak gerekir yada manuel olarak vitesi 1’e almak gerekir işte sport tusu burda devreye girer tusa basıp az gaza dokundugunuzda aracınız hemen tepki verip bir ufak vitese alır.

4. Sport tusu sadece spor kullanım için degil guvenli kullanım içinde kullanılabilir, örneğin rampa inişinde dügmeye bastıgınızda araç bir vites ufaltır ve bir miktar motor kompresyonu saglanmıs olur.

5. Ayda bir kez motor yag cubugunun kenarında bulunan sanzuman yagı kontrol cubugundan sanzumanın yag seviyesini kontrol edin (sıcak veya soguk sanzuman için iki farklı kontrol çigisi vardır çubukta)

6. Her 60.000 km de bir sanzuman yagınızı ATF (otomatik sanzuman yagı) ile değiştirmeyi ihmal etmeyin insan için kan ne kadar önemli ise otomatik sanzuman içinde yag aynı seydir.

7. Aracınınızı P’den R konumuna aldıgınızda muhakkak vitesin oturmasını bekleyin ve öyle harekete geçin

8. Aracınızı tamamen durdurmadan P konumuna almayınız.

9. Aracınızı yokus bir yere park ettignizde sadece vitesi P konumuna almayın ilave olarak el freninizide cekin çünkü araç P konumunda hereket etmemesini saglayan ufacık bir metal tırnaktır ve zamanla asırı yüklenmeden dolayı zedelenip arıza çıkartabilir.

10. Aracınızın viteslerini rahat değiştirebilmesi için vites degisimi istediginizde ayagınızı hafif gazdan cekerek sanzumana yardımcı olmanız uzun omru acısından cok faydalı bir harekettir.

11. Vites kolunun yan kısmında bulunan ve üzerinde kar tanesi işreti olan düğme ise kar modu dur. kaygan zeminde patinaja dusmeden aracı kaldırmaya yardımcı olabilmesi acısından konulmus bir fonksiyondur, bu düğmeye bastıgınızda aracınız 3. viteste kalkıs yapar hızınız 70 km/h ye cıktıgınızda otomatik olarak devreden çıkar.

12. Ani ve dip gaz kalkışlar yapmak otomatik sanzumanı en yoran ve arıza acmasına sebep verebilecek harekettir, özellikle 5 yaşın üstündeki araçlarda bir kaç kez bu hareketi yapmak nerdeys keçe patlamasını kaçınılmaz hale getirir ve tamiride masraflıdır.

13. Yaygın kanının aksine otomatik sanzumanlar en az manuel zanzumanlar kadar belki daha da saglamdır, genellikle özellikle eski modellerde kullanım yanlışlıklarından ve bakımsızlıktan arıza vermektedirler ve bu durumdada aracınızı kesinlikle bu işin ehli tek işi otomatik sanzuman olan ve referansları kuvvetli bir ustanın ellerine emanet ediniz, coğu kişi onarımını yapabileceğini söyler ama gercekten bu iş layığıyla yapabilecek insan sayısı gerçekten çok sınırlıdır.

OTOMATİK VİTES ARAÇ KULLANIMI

1 – HAZIRLIK

2 – KALKIŞ YAPMAK

3 – SÜRÜŞ ESNASINDA YAPILMASI GEREKENLER

4 – GERİ GİTMEK. GERİ MANEVRA YAPMA KURALLARI

5 – ( U ) DÜNÜŞÜ YAPMAK

6 – DURMAK. DURMA KURALLARI

7 – ARACI EMNİYETE ALMA VE ARACI TERK ETMEDEN ÖNCE YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

1 – HAZIRLIK

Aracın kapısını sol elinizle açıp, sağ ayağınızla araca bininiz.

Önce, oturduğununuz koltuğu ayarlayınız. Koltuğu ayarlamak için;

– Sol elinizle koltuk ayar mandalını tutup yukarı doğru çekiniz.

– Sağ elinizle de direksiyondan yardım alarak koltuğu ileri-geri hareket ettirmek suretiyle, koltuğunuzu aracı rahatlıkla kullanabileceğiniz bir konuma getiriniz. Ayar mandalını bırakınız.

Aracın dikiz aynalarını ayarlayınız. Sağ elinizle iç dikiz aynasını, sol elinizle de sol dikiz aynasını, arkadan gelen araçları ve yolu iyice görebileceğiniz şekilde ayarlayınız. Emniyet kemerini takınız.

Aracı çalıştırmak için vitesi ( P ) pozisyonuna alınız. ( P ) ve ( N ) pozisyonu dışında aracınız çalışmaz. Sağ ayağınızla fren pedalına basınız. Otomatik vitesli araçlarda ilk çalıştırma esnasında gaz pedalına basıp, bir miktar gaz vermenize gerek yoktur..

Aracı çalıştırmak için kontak anahtarını saat dönüş yönünde çeviriniz, gösterge lambaları yanacaktır.

– Daha sonra aynı yönde anahtarı çevirince marşa basılır. Marşa basınız. Aracın motoru çalışsın yada çalışmasın 2-3 saniyeden fazla marşa basılı tutmayınız. Araç çalışmaz ise i İ İşlemi yeniden tekrarlayınız.

2 – KALKIŞ YAPMAK

Kalkış için sola sinyal veriniz.

Sağ ayağınızla frene basınız. Vitesi ( D ) pozisyonuna getiriniz. Not : Eğer, vites kolunu ( P ) pozisyonundan çıkaramıyorsanız. Vites kolu ( P ) pozisyonundayken Freni bırakıp tekrar basınız.

El frenini indiriniz. Bu durumda sağ ayağınız fren pedalına basılı olmalıdır. Aynalardan yolu kontrol edin yol boş ve uygun ise kalkışınızı yapınız. Kalkış yapmak için,

Fren pedalını yumuşak bir şekilde bırakınız. Sağ ayağınızla gerktiği kadar gaz veriniz. İlk kalkışta fazla gaz vermeyiniz. Araç ilerledikçe, gazı duruma göre artıra bilirsiniz. Kalkıştan sonra yolun sağından sürüşünüze devam ediniz.

Yolun durumuna ve sizin gidişinize göre, vitesler otomatik olarak değişecektir. Sizin vitesle ilgili olarak yapmanız gereken her hangi bir şey yoktur. Dikkatinizi trafiğe odaklayınız.

3 – SÜRÜŞ ESNASINDA YAPILMASI GEREKENLER

Trafik kurallarına uyunuz.
Aynalardan yolu kontrol ediniz,dönüş sinyallerini veriniz.
Trafiği tehlikeye düşürecek gereksiz ikaz ve işaretler yapmayınız.
Gerektiğinde gazı artırın veya azaktınız. Akan trafikte, trafiğin hızına uygun araç kullanmanız gerektiğini unutmayınız. Ayrıca hızınıza uygun şerit seçiniz.
Zorunlu haller ( Sollama vb. ) dışında yolun sağından sürüşünüze devam ediniz.
4- GERİ GİTMEK. GERİ MANEVRA YAPMA KURALLARI
Araçla geri gidilirken sağ sinyal lambası yakılır.
Fren pedalına basınız. Aracınızın tam olarak hareketsiz kaldığından emin olduktan sonra, vites kolunu ( R )
pozisyonuna getiriniz. Bu durumda geri vites lambaları yanar.
Sol eliniz ile direksiyonu üstten tutunuz, arkaya bakmak için sağ taraftan yanlızca başınızı çevirerek değil vücudunuzla beraber geriye doğru dönünüz. Geri gitmek için freni bırakınız. Gerkiyor sa çok az gaz verin.
Geri gidişinizi, aracın sağ arka köşesine bakarak ,sağ bankete paralel bir şekilde gazı çok az kullanarak tamamlayınız.
Araç durmadan kesinlikle öne bakmayınız. Araç tam olarak durduktan 1 – 2 saniye sonra öne dönünüz ve aracın vitesini ( N ) pozisyonuna alınız.

5 – ( U ) DÜNÜŞÜ YAPMAK

U dönüşü, vites ( D ) pozisyonundayken sola doğru yapılır.

Aracınızı U dönüşü yapacağınız yolun sağ tarafına iyice yanaştırınız.Yolu kontrol ediniz, direksiyonu tam sol yapınız ve freni bırakarak dönüşe başlayınız. Dönüşün yarısına geldiğiniz de gaz kesin ve direksiyonu toplamaya başlayıp dönüşünüzü tamamlayınız. Yolun durumuna göre, yolunuza devam ediniz.

6 – DURMAK. DURMA KURALLARI

Durmak istediğiniz yere 15-20 metre mesafe kala sağ sinyalinizi veriniz. Şehirler arası yollarda durmak istenilen yere en az 150 – 200 metre mesafe kala sağ sinyal verilmelidir.

Aynalardan ( Özellikle iç dikiz aynasından ) aracın arkasını kontrol edip, trafiği aksatmayacak bir şekilde yolun sağına bankete, kaldırma veya bordür taşlarına paralel olarak iyice yanaşınız.

Frene yumuşak bir şekilde basarak aracı durdurun. Araç tam durana kadar iki elinizi direksiyonden bırakmayınız.

Aracınız tam olarak durduktan sonra vitesi ( N ) pozisyonuna alınız. Bu durumda freni bırakmayınız. Eğer, uzun süreli durulacaksa vitesi ( P ) pozisyonuna almak gerekir.

7 – ARACI EMNİYETE ALMA VE ARACI TERK ETMEDEN ÖNCE YAPILMASI GEREKENLER İŞLEMLER

Ayağınız frene basılı durumdayken, kontağı kapatınız. ( Açış yönünün tersi istikametine. )

Vites kolunu ( N ) pozisyonuna getiriniz. Sonra elfrenini çekiniz. Bu, aracınızın şanzımanına yük binmesini önleyecektir.

Daha sonra vites kolunu ( P ) pozisyonuna getiriniz.

En son fren pedalını bırakınız.

Emniyet kemerinizi çıkarınız.

Havanın veya aracın durumuna göre farları, silecekleri, camları, radyo v.s açıksa kapatınız.

Sağ elinizle aracın kapısını açıp, aralayınız. Aradan, aracın arkasından gelen başka araç veya kapının açılmasından kaynaklanabilecek bir tehlikenin olup olmadığını kontrol ediniz. Sonra kapıyı açın ve araçtan inin, kapıyı kapatın. Aracınız ve kendi güvenliğiniz için , araçtan ayrılmadan önce mutlaka kapıları kilitleyiniz..

Otomatik vites direksiyon dersi

Direksiyon Geliştirme Merkezi

Kalite ve Uygun Fiyat Garantisi İle Hizmetinizdeyiz.

  • Trafikte, otobanda, trafiğe kapalı alanda, yağmurlu havada, karlı havada istediğiniz her platformda direksiyon dersi alabilirsiniz. İstanbul gibi büyük bir şehirde araba kullanmak çok zor gibi düşünürsünüz. Ancak doğru eğitimciden iyi bir eğitim aldıktan sonra araba kullanmanın çok kolay olduğunu kendiniz de göreceksiniz.
  • En uygun eğitimi almak ve Direksiyon geliştirme Merkezi hocalarının tecrübelerini sizlere aktarmaları için sizleri bekliyoruz. Trafik içerisinde araba kullanmak için sizlere en kolay yöntemleri ve teknikleri gösteren hocalar sayesinde İstanbul’un her yerinde ve tüm trafik koşullarında arabanızı kullanabileceksiniz.
  • İyi eğitim alarak yetişen sürücülerle eğitim almayan sürücüler trafikte kendilerini belli etmektedir. Direksiyon tutuşundan, arabanın hareketlenmesine kadar kendinizi doğru eğitimcilerden eğitim alarak kendinizi yetiştirmelisiniz ki farkınız olsun.

Direksiyon Geliştirme Merkezi size son model araçlarla tam donanımlı ve konforlu sürücülük eğitimi sunmaktadır.

  • 2020 Model, çift pedallı MEB onaylı araçlarımızla direksiyon dersi veriyoruz.
  • İsteyen bayan öğrencilerimize bayan direksiyon öğretmeni sağlıyoruz.
  • Eğitimden önce adresinizden alıp, eğitim bitiminde adresinize bırakıyoruz.
  • Şehir trafiğinde ve istediğiniz herhangi bir güzergahta eğitim veriyoruz.

Direksiyon Geliştirme Merkezinden kaçırılmayacak fırsat!Adresinizden alıp adrese bırakma dahil! Kampanya detayları için lütfen arayınız.

PAKET PROGRAM DİREKSİYON DERS ÜCRETLERİ (PEŞİN ÖDEMELERDE)

1 Saat Direksiyon Dersi Ücreti: (Fiyat Almak İçin Lütfen Arayınız.)
10 Ders Saat Ücreti: (Fiyat Almak İçin Lütfen Arayınız.)
15 Ders Saat Ücreti: (Fiyat Almak İçin Lütfen Arayınız.)

  • Her bir ders saati 60 dakika sürmektedir.
  • Çalışma saatleri 07:00 - 22:00 saatleri arasındadır.
  • Otomatik ve Manuel Araçta direksiyon dersi fiyatları sabit tutulmuştur.
  • Zaman zaman kampanya düzenlemesi yapmaktayız. Paket program fiyatları içermektedir.

Sürücü kurslarında adaylara ehliyet sınavını geçmek için verilen, araç kullanabilmek için ehliyet belgesini aldıktan sonra ihtiyaç duyulan özel direksiyon dersi konusunda İstanbul genelinde en çok tercih edilen hocalarıyla şimdiye kadar en fazla özel direksiyon dersi veren kurum olduk. Avrupa ve Anadolu yakası geneli özel direksiyon eğitimi vermekteyiz.

GÜNLÜK EN AZ 2X60 DAKİKA DİREKSİYON DERSİ YAPILMAKTADIR.

  • Ödeyeceğiniz toplam eğitim ücretine
  • Öğretmenin ders saat ücreti,
  • Yakıt masrafı,
  • Direksiyon Dersi esnasında meydana gelebilecek kazalar ve hasarlar,
  • Trafik cezaları DAHİLDİR.

Uygulamalı DİREKSİYON DERSİ Net 60 Dakikadır. Kullanıcı çıkabilecek sorunlardan asla sorumlu tutulmaz. Korsan eğitimle mücadele kapsamında fiyatlarımızı telefonla öğrenebilirsiniz.

Yükleniyor...